Showbiz

#alte-genuri

Mai putin de 2 saptamani pana la Massive Attack

Grupul britanic va sustine in cadrul platformei de evenimente Beck`sperience, primul concert din cariera la Bucuresti. Spectacolul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcului de Triumf). Intrarea in stadion se va face din strada Primo Nebiolo.

 

Massive Attack au pregatit un mega show pentru fanii din Bucuresti. Robert Del Naja si Grantley Marshall, componentii Massive Attack vor avea suportul unui numeros grup pentru spectacolul live; nu mai putin de 9 muzicieni li se vor alatura pe scena celor 2. Intregul grup include 2 bateristi, un percutionist, un basist, 2 chitaristi si 3 invitati speciali pentru partile vocale.

Concertul de la Bucuresti, un proiect de 1,5 milioane lire sterline  

Artistilor li se vor adauga la Bucuresti si un staff de 30 persoane care vor asigura suportul tehnic pentru prestatia Massive Attack. Show-ul din Romania, ce a costat aproape 1,5 milioane lire sterline, este cel de-al 25-lea spectacol din actualul turneu european al trupei. 

 

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se imputineaza pe zi ce trece. Cele care s-au bucurat de cel mai mare succes au fost cele din Sectorul A. Lucrul acesta arata ca fanii Massive Attack isi doresc sa fie cat mai aproape de formatie preferata la primul concert al artistilor englezi, in Romania si aproape au epuizat biletele de langa scena. Momentan mai sunt disponibile doar 300 bilete de acest tip.

 

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A si 80 lei pe Gazon – Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event.

 

Forta deschizatoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost si sunt unul dintre cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic – o fuziune senzuala si cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub si sampling-uri bine alese – a dat tonul multor tendinte, deschizind drumul pentru artisti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el insusi un “absolvent” al “academiei” Massive Attack.

 

Massive Attack sunt renumiti nu numai pentru muzica lor speciala, dar si pentru prestatiile live. Combinatia dintre muzica lor si vizualurile United Visual Artists (colectiv de artisti printre ai carui clienti se regasesc si U2) reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.

Concertul de la Bucuresti promoveaza noul album Massive Attack  

Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea astfel ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea