Showbiz

#magneto #x men #film

Magneto - in productie de la anul

Regizorul David S. Goyer a dezvaluit ca Magneto , unul dintre proiectele spin-off ale seriei X- Men , va intra in productie in 2010, informeaza aceshowbiz.com.

Unul dintre proiectele spin-off ale seriei X-Men pare sa avanseze cu rapiditate. David S. Goyer, care va regiza filmul Magneto, a declarat ca aceasta pelicula este una pe care o asteptau si la care lucreaza de multa vreme.

"Ne gandim de ceva vreme sa facem acest film. Ne dorim foarte mult un alt film din seria X-Men. Eu pastrez legatura cu producatorii si cred ca de la anul vom incepe filmarile", a spus regizorul David S. Goyer.

Filmul Magneto se concentreaza asupra personajului negativ din trilogia X-Men. Scenariul este realizat de David S. Goyer si Sheldon Turner , iar actiunea are loc intre anii 1939 - 1955.

Pelicula spune povestea lui Magneto si incercarile sale de a supravietui in lagarele de la Auschwitz. Dupa ce scapa din inchisoare, Magneto ii urmareste pe nazistii care l-au torturat.

In 2006, actorul Ian McKellen, care i-a dat viata lui Magneto in trilogia X-Men, a declarat ca i-ar placea foarte mult sa revina in pielea personajului diabolic.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine, primul spin-off al trilogiei X-Men:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea