Showbiz

Maggie Gyllenhaal, inlocuita de Maria Bello

Actrita este pe cale sa semneze contractul pentru a interpreta un rol in adaptarea romanului Rebeccai Miller, .

Bello o va inlocui astfel pe Maggie Gyllenhaal, care ar fi trebuit sa joace in film, dar care a fost nevoita sa se retraga din cauza prelungirii perioadei de filmare. Gyllenhaal a ales sa ramana alaturi de partenerul ei de viata, Peter Sarsgaard, care turneaza momentan An Education in Anglia, si de copilul lor.

Dupa retragerea din proiect a lui Maggie Gyllenhaal, producatorii filmului au ales-o pe Maria Bello, datorita asemanarii dintre cele doua actrite. Povestea din The Private Lives of Pippa Lee se concentreaza pe viata personajului jucat de Robin Wright Penn, a carei viata incepe sa capte sens dupa ce este parasita de sot.

Filmarile vor incepe in luna aprilie in Connecticut, iar lansarea productiei este preconizata pentru anul viitor. Din distributie fac parte nume grele din cetatea filmului, precum Keanu Reeves, Winona Ryder, Monica Bellucci, Julian Moore si Alan Arkin.

Printre cele mai importante filme in care a jucat Maria Bello, se numara A History of Violence, The Jane Austen Book Club, iar in vara lui 2008 o vom putea vedea in The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, alaturi de Brendan Fraser.

Trailer
A History of Violence


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea