Showbiz

#stil de viata #schimbari #new york #brazilia #apartament #model #relatii #jesus luz #monden #madonna #pop

Madonna, sub acelasi acoperis cu Jesus Luz

La nici 3 saptamani de cand sunt impreuna, Madonna (50 ani) si modelul Jesu Luz (22 ani) s-au mutat impreuna , in apartamentul din New York al cantaretei.

Astfel, noua „achizitie” a Madonnei a renuntat la viata nu tocmai de viitor din Brazilia pentru a veni sub aripa ocrotitoare a cantaretei.

Jesus locuia inainte in casa mamei sale si lucra cu o agentie de impresariat din Rio de Janeiro . Acum lucrurile s-au schimbat. Modelul a inlocuit iatacul parintesc cu luxosul apartament al divei pop si agentia „no name” din Rio de Janeiro, cu una de elita, „Ford Models”. Tariful pentru o sedinta foto i-a crescut astfel de la 160 la 100.000 lire

Jesus s-a apropiat foarte mult de cei 3 copii ai Madonnei, Lourdes , Rocco si David. Cei 2 indragostiti au fost vazuti de curand la intalnirile sectei Kabbalah .

De altfel, modelul nu e singurul care trece prin schimbari. Si asupra cantaretei se manifesta efectele acestei relatii: mai nou Madonna gateste.

"Madonna s-a schimbat complet. Ea nu mai este persoana care era langa Guy Ritchie . Nu ii placea sa gateasca, dar acum ii face de mancare lui Jesus", a dezvaluit o sursa pentru Mirror.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea