Showbiz

#pop #madonna #concert #turneu #muzica

Madonna stie sa faca show

Madonna a aratat inca o data ce inseamna sa faci show. Regina muzicii pop si-a inceput turneul mondial „Sticky and Sweet” pe un tron incrustat in diamante, in forma literei „M”.

In cadrul primului concert din turneu, cel din 23 august, vedeta pop a debutat intr-o tinuta mai mult decat provocatoare formata dintr-un slip negru cu dresuri din plasa, sacou de satin cu franjuri, cizme din piele pana la genunchi si, binenteles, un sceptru.

Show-ul ce s-a desfasurat in fata a peste 40.000 de fani a inceput cu piesa „Candy Shop”. Spectacolul a inclus si interventii inregistrate ale unor vedete pop cum ar fi Kanyw West, Britney Spears sau Justin Timberlake, cu care a cantat in duet melodia „4 Minutes”.

Pe parcursul serii, Madonna a purtat mai multe tinute provocatoare, insa si o tinuta sport formata dintr-un sort rosu si un hanorac negru fara maneci, asortati cu adidasi negri si ciorapi 3 sferturi.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley, avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea