Showbiz

#pop #madonna #guy ritchie #craciun #monden #custodie #divort #sarbatoare #copii #cadou #brad

Madonna si Guy Ritchie, impreuna de Craciun


Desi s-au tot certat pe tema custodiei copiilor si mai ales cu care dintre cei doi vor petrece acestia sarbatorile de iarna, fostii soti, Madonna si Guy Ritchie au hotarat de comun acord sa petreaca acest Craciun impreuna cu cei trei copii ai lor.

Divortati din luna octombrie, Madonna hotarase deja sa-si petreaca sarbatorile separat, la New York impreuna cu fiica sa Lourdes si cei 2 baieti Rocco si David. In acelasi timp, Ritchie vroia sa-si aduca copiii de Craciun, in Marea Britanie.

Madonna a incercat sa multumeasca pe toata lumea si s-a hotarat sa-si duca copiii la tatal lor. Potrivit unei surse citate de Mail on Sunday, „Madonna si Guy vor tot ce e mai bun pentru copiii lor, asa ca au decis sa vina in Anglia”.

Tot Mail on Sunday ne spune ca Guy Ritchie vrea sa-si rasfete copiii cu multe cadouri si un brad imens, ca in fiecare Craciun de pana acum, petrecut in familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea