Showbiz

#producator #colaborare #jay-z #beyonce #rihanna #madonna #timbaland #pop

Madonna si Beyonce vor aparea pe albumul lui TImbaland

Madonna, Rihanna sau Beyonce sunt doar cateva dintre starurile ce vor colabora cu Timbaland , pentru urmatorul album al artistului.

 

Timbaland a anuntat, intr-un interviu acordat MTV, ca viitorul sau album, intitulat „ Shock Value 2”, va avea cel putin 10 invitati speciali .

10 invitati speciali pe albumul lui Timbaland  

„Am o piesa cu Madonna , care nu a fost inclusa pe albumul ei. Vreau sa lucrez si cu Beyonce , Jordin Sparks , Rihanna sau Jonas Brothers . Cel putin zece nume mari” a mai spus producatorul. 

E posibil ca printre invitatii surpriza sa se gaseasca si Jay-Z, caruia Timbaland ii va produce viitorul LP.

 

Timbaland este un producator, compozitor, rapper si cantaret din Statele Unite. La inceput s-a facut remarcat prin pop-ul urban, ulterior Timbaland si-a castigat renumele, producand albume si single-uri pentru un numar mare de artisti recunoscuti.

 

Prima productie completa a lui Timbaland a fost „Ginuwine...the Bachelor for Ginuwine”, lansat in 1996. LP-ul a fost atat un succes comercial cat si unul criticat. Ulterior artistul a contactat-o pe Aaliyah pentru a o ajuta la creearea celui de-a 2-lea album al ei, „One in a Million”, ce s-a vandut in peste 15 milioane de copii in toata lumea.

Timbaland a lucrat cu Nelly Furtado, Justin Timberlake sau Madonna 

In 2006 Timbaland colaboreaza cu Nelly Furtado si Justin Timberlake, colaborare ce atrage dupa sine milioane de albume si single-uri vandute pentru ambii artisti. In 2007, Timbaland lanseaza albumul „Shock Value”, ce s-a bucurat de succes, ca in 2008 sa o ajute pe Madonna sa lanseze cel mai nou album al sau, „Hard Candy”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea