Showbiz

#kabbala #apa sfintita #madonna #monden #pop

Madonna si-a umplut caloriferele cu apa sfintita Kabbala

Madonna si-a umplut sistemul de incalzire cu apa sfintita Kabbala , scrie showbizspy.com.

Vedeta a cheltuit peste 10.000 de dolari pentru ca fiecare calorifer din vila sa londoneza cu 10 dormitoare sa fie alimentat cu pretioasa apa.

O sursa apropiata Madonnei a povestit ziarului britanic News Of The World prin ce a trecut echipa de instalatori care a incercat sa repare un radiator defect.

Menajera Madonnei s-a facut foc si para cand a vazut cu oamenii incercau sa goleasca caloriferul de apa pe care stapana sa cheltuise o avere. Insa oamenii au insistat spunand ca trebuie sa inlocuiasca o valva stricata. Abia dupa o ora menajera i-a lasat pe oameni sa puna apa in galeti, implorandu-i sa nu verse nici macar un strop.

Madonna este de aproape 12 ani adepta religiei Kabbala care i-a influentat stilul de viata, muzica si, totodata, i-a mai golit si din buzunare. In urma cu doi ani revista In Touch Weekly nota ca vedeta pop cheltuieste anual 120.000 de dolari pe apa sfintita Kabbala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea