Showbiz

#copil #malawy #mercy #james kambewa #adn #tata #adoptie #monden #madonna #pop

Madonna se loveste de o noua piedica: tatal copilului din Malawi a inviat

Madonna primeste o noua lovitura in cazul adoptiei fetitei din Malawi. Un tanar in varsta de 24 ani a declarat ca este tatal lui , orfana pe care cantareata vroia sa o adopte, potrivit site-ului pr-inside.com.

Tanarul pe numele sau este hotarat sa demonstreze ca este tatal biologic al fetitei si este nerabdator sa-si intalneasca fiica.

„Este fata mea si vreau sa locuiasca cu mine. Vestea ca este vie a fost un miracol pentru mine. Acum pot sa contactez autoritatiile din tara mea pentru a ma ajuta sa-mi iau inapoi copilul. O sa fac testul ADN si o sa ajung in fata justitiei daca e nevoie, pentru a demonstra ca Mercy este copilul meu. Sunt in de orice”, a declarat James Kambewa , tatal fetitei de 3 ani pe care o credea moarta.

Vestea a venit la putin timp dupa ce intentia Madonnei de a o adopta pe Mercy a fost  va avea grija de noi. O sa-i transmit Madonnei ca este binevenita oricand sa-mi vada fata. Dar o sa fac in asa fel incat Mercy sa ramana in Malawy cu mine”, a mai precizat tatal fetitei.

Autoritatiile din Malawi au considerat ca micuta a ramas orfana, dupa ce mama acesteia Mwandida a murit in timpul nasterii si tatal n-a fost de gasit. Se pare insa ca acestuia i s-a luat urma, cu ajutorul bunicii fetei, Che Maunde, intr-un satuc la cativa zeci de kilometri de Malawy.

„Dintr-odata am realizat ca fata pe care o consideram moarta este vie si ca imi poate fi luata pentru totdeauna. Acum insa simt ca mi s-a dat a 2-a sansa si nu o s-o dezamagesc inca o data pe Mercy. Nu-mi permit sa o abandonez de 2 ori”, a explicat James Kambewa pentru ziarul britanic „The Sunday Mirror”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea