Showbiz

#iubire #familie #casatorie #jesus luz #madonna

Madonna se casatoreste cu Jesus

Madonna nu vrea sa isi pierda reputatia de femeie care face ravagii in randul barbatilor tineri si se va casatori cu mai tanarul Jesus Luz, informeaza showbizspy.com.

Cantareata, care a divortat recent de regizorul Guy Ritchie si care a mai fost casatorita cu actorul Sean Penn, le-a spus prietenilor ca vrea sa se aseze din nou la casa ei cu sexosul model brazilian.

Potrivit biografului personal al Madonnei, Randy Taraborrelli, aceasta vorbeste foarte deschis despre iubirea ei pentru Luz, care are 22 de ani. "Este atat de dulce. Ma tachineaza tot timpul. Ar trebui sa fac la fel, dar ma stiti pe mine. Sunt un pic mai increzatoare", spunea Madonna despre Jesus.

" Regina pop se intalneste cu Jesus inca din ianuarie si se pare ca perechea se va casatori pana la sfarsitul anului. Madonna este innebunita dupa Jesus si l-ea spus prietenilor si familiei ca se vede maritata cu el. Pentru nunta isi doreste o ceremonie extravaganta . Stie ce isi doreste Jesus. Are o multime de amintiri frumoase de la cele doua nunti ale sale. Nu vrea sa treaca neobservata. Vrea ceva impresionant, care sa nu fie uitat", a declarat Randy Taraborrelli.

"Jesus o respecta, de aceea este numarul unu. A invatat foarte multe de la ea. Este impresionant de cum a reusit sa aiba o cariera de succes si o familie frumoasa. Si bineinteles, latura amoroasa este foarte fierbinte la ei", a declarat o sursa.
 
Madonna - Celebration
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea