Showbiz

#model spaniol #relatie #madonna #monden #pop

Madonna s-a cuplat cu un model de 24 de ani

Madonna se repliaza rapid dupa despartirea de Jesus Luz . Desi a trecut abia o saptamana de cand s-a despartit de Jesus , artista a inceput sa iasa cu Jon Kortajarena, un model spaniol de 24 de ani, scrie aceshowbiz.com.

Jon i-a cazut cu tronc Madonnei la premiera de la New York a filmului A Single Man, in care acesta joaca alaturi de Colin Firth si Julianne Moore.
 
Imediat dupa premiera, Madonna si Jon Kortajarena au luat masa impreuna cu niste prieteni. Mai mult decat atat, unii martori spun ca Madonna s-a aratat interesata de cariera profesionala a noii sale jucarii.

Inainte de relatia cu Jon, Madonna (51 de ani) s-a iubit cu Jesus Luz (23 de ani), un alt manechin mult mai tanar decat ea. Cei doi s-au cunoscut in ianuarie 2009 la Rio de Janeiro in timpul unei sedinte foto pentru revista W.
 
La inceputul lui februarie 2010, cuplul s-a despartit, una dintre cauze fiind diferenta considerabila de varsta dintre cei doi. In plus, Madonna i-a marturisit unui prieten ca nu reusea sa mai gaseasca subiecte de conversatie cu Jesus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea