Showbiz

#familia regala britanica #biopic #regizeaza #madonna

Madonna regizeaza un biopic despre familia regala britanica

Madonna nu a fost descurajata de debutul regizoral slab pe care l-a inregistrat cu filmul "Filth and Wisdom", asa ca acum isi va incerca din nou talentul in spatele camerei de filmat cu un proiect si mai ambitios.

Cantareata va semna regia filmului biografic W.E . care documenteaza faimoasa relatie dintre Regele Edward VIII al Marii Britanii si americanca divortata Wallis Simpson , care a adus in cele din urma la abdicarea monarhului pentru a se putea casatori cu iubita sa, anunta Variety.

Pentru rolul principal, cel al lui Simpson, favorita este Vera Farmiga, nominalizata anul acesta la Oscar pentru rolul din Up in the Air. Scandalul Simpson a reprezentat cea mai grava criza prin care a trecut monarhia britanica in secolul 20, dupa ce Edward VIII a cerut-o de sotie pe Wallis, o americanca divortata de doua ori, la doar cateva luni dupa incoronare. Deocamdata nu se stie insa cine va interpreta rolul fostului monarh.

Madonna lucreaza deja la scenariu alaturi de Alex Keshishian.

Acesta va fi cel de-al doilea film regizat de Madonna dupa filth and wisdom, lansat in 2008 la festivalul de film de la berlin, care nu a primit critici pozitive .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea