Showbiz

#chirugie #operatii #varsta #brate #fitness #madonna

Madonna pierde lupta cu varsta

Madonna a dominat atat topurile celor mai bine platiti artisti ai lumii, dar si al celor mai tonice prezente feminine din showbiz. Totusi, Madonna pare sa fi pierdut lupta cu varsta.
 
In ciuda programului de doua ore de fitness pe zi, sase zile pe saptamana, se pare ca diva in varsta de 50 de ani se lupta cu semnele evidente ale inaintarii in varsta: pielea lasata a bratelor.

Regina muzicii pop a oferit fanilor o priveliste mai putin placuta. In incercarea de a-si saluta fanii, vedeta si-a incantat audienta cu niste brate flescaite, cu pielea lasata.

Imbracata intr-o rochie si insotita de mai tanarul sau iubit, Jesus Luz , si de designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, Madonna si bratele sale lasate au facut show.

Pe langa programul intens de exercitii fizice, Madonna a apelat si la o serie de tratamente cosmetice pentru un look mai tanar . Printre numeroasele proceduri chirurgicale de intinerire , diva a apelat si la implantul cu silicon al pometilor.
 
Madonna - Justify my love: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea