Showbiz

#pop #monden #madonna #gripa porcina #internet #hacker #virus #spam #celebritate #hollywood #user #calculator #e-mail

Madonna, mesagerul gripei porcine

Imaginea Madonnei este asociata cu gripa porcina si folosita pentru a infesta cu virusi calculatoarele oamenilor din lumea intreaga, informeaza The Sun.

Tocmai de aceea, daca primiti un mail cu titlul: „Madonna a contat gripa porcina ” nu-l deschideti. Este doar un spam.

Se pare ca hacker-i au gasit o noua modalitate de a scoate bani de pe urma curiozitatii userilor. Atat numele celebritatilor cat si gripa porcina sunt subiecte de mare interes pentru toata lumea. Acest lucru ii ajuta pe infractorii virtuali sa pacaleasca oameni si sa-i determine sa cumpere niste medicamente imaginare.

"Este o modalitate prin care atacatorii incearca sa-i pacaleasca pe oameni cu scopul de a obtine avantaje financiare. Gripa porcina este un subiect care intereseaza pe toata lumea in prezent, iar asocierea ei cu o vedeta starneste si mai mult curiozitatea publicului. Oamenii vor da click pe aceste mesaje, iar acesta este exact scopul atacatorilor", a declarat Greg Day, reprezentantul firmei McAfee Avert Labs pentru The Sun.

Si Madonna nu este singura celebritate al carei nume este folosit pentru a sparge PC-urile oamenilor. Pe Internet mai circula mesaje cu titlul: „Salma Hayek are gripa porcina” si „Gripa porcina a ajuns la Hollywood”, acestea fiind de asemenea virusi.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea