Showbiz

#pop #muzica #madonna #single #top #turneu #concert #pozitie #clasament #marea britanie

Madonna isi pierde locul in topuri

Pentru prima data in 24 ani de cariera, Madonna a reusit performanta de a nu se clasa cu un single in primele 20 de pozitii din topurile britanice. Este vorba de piesa „ Miles Away ”, cel mai recent extras de pe albumul „ Hard Candy ”.

Piesa promovata de Madonna s-a clasat pe locul 39 in topurile din Marea Britanie din aceasta saptamana.

Artista a mai trecut printr-o astfel de experienta in 1984, cand single-ul „Bordeline” s-a clasat pe pozitia 56, desi dupa relansare , in 1986, a urcat pe locul 2.

In tara noastra, lucrurile stau insa altfel. In cel mai recent top realizat de Radio FM, „Miles Away” s-a aflat pe locul 12, iar pe cel realizat de Europa FM, pe locul 10.

Prima impresie pe care ti-o lasa aceasta melodie este ca descrie relatia Madonnei cu Guy Ritchie si mai ales, senzatia artistei cca cei 2 se simteau mult mai bine unul departe de celalalt.

Desi albumul Madonnei, „Hard Candy”, nu a avut incasari la fel de mari ca celalalte materiale discografice ale sale, regina pop a avut un succes enorm cu turneul de promovare, „Sticky & Sweet”.

Astfel, datorita demonstratiilor artistice ale Madonnei din acest turneu, contul acesteia s-a marit cu aproximativ 282 milioane $. Acest lucru transforma „Sticky & Sweet” in primul turneu din toate timpurile in urma caruia s-au obtinut atatia bani, conform gigwise.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea