Showbiz

#madonna #poze neretusate #photoshop

Madonna, inainte si dupa Photoshop

O serie fotografii cu Madonna, inainte si dupa ce au fost editate in programul Adobe Photoshop , au scapat recent pe internet, scrie aceshowbiz.com.

Este vorba despre imagini in care Madonna pozeza pentru campanii publicitare Dolce & Gabbana, artista fiind imaginea acestui brand.

Intr-una din pozele neretusate, vedem o Madonna palida, obosita, cu mainile zbarcite, strabatute de vene umflate. In varianta finala, un priceput intr-ale prelucrarii digitale o transforma pe vedeta intr-o prezenta agreabila, care nu pare sa-si arate varsta (52 de ani).

Madonna a devenit prietena cu Domenico Dolce si Stefano Gabbana, intemeietorii celebrei case de mode italiene, in anii ’90, in timp ce filma pentru productiaDick Tracy. In urma cu un an, Madonna a inceput colaborarea cu Dolce & Gabbana, “un vis devenit realitate”, dupa cum au marturisit Domenico si Stefano.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea