Showbiz

#madonna #concert #stick and sweet #cantareata #artista #bucuresti #parc izvor

Madonna in Romania - o afacere de 5 milioane de euro

Conform estimarilor facute de catre revista Business Magazin, suma inregistrata in urma concertului Madonnei in Romania se ridica la 5 milioane de euro .

Cei 60.000 de oameni care au participat aseara la spectacolul divei, din cadrul turneului Sticky & Sweet, au alcatuit cel mai numeros public prezent pana acum in Romania la un concert. Cifrele depasesc chiar si spectacole precum cel al lui Michael Jackson, Depeche Mode sau Rolling Stones.

Madonna reprezinta pentru piata de concerte din Romania cea mai mare afacere de pana acum.

Aseara, Madonna a intrat pe scena in jurul orei 21.50, dupa o intarziere de aproape o ora, timp in care nervii publicului au fost pusi la incercare. Dupa o deschidere spectaculoasa, cu mii de lumini si lasere, Madonna si-a facut aparitia precum o diva, pe un tron impozant si cu un sceptru in mana.

Cei prezenti la concertul din parcul Izvor nu au avut ce sa-i reproseze divei, organizarea fiind cea care a lasat de dorit. Inca de la accesul in parc au aparut probleme din cauza numarului mare de fani care venisera la concert. Cele trei cai de acces s-au dovedit a fi neincapatoare pentru miile de oameni. Praful ridicat din parc a dat si el de furca celor prezenti la concert, care pur si simplu nu au mai putut respira.

Madonna - Like a Prayer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea