Showbiz

#pop #madonna #monden #muzica #copiii #sarbatori #craciun #secta #guy ritchie

Madonna fura Craciunul copiiilor sai


Madonna, regina muzicii pop, este ferma pe pozitii: copiii ei nu vor avea parte de un Craciun traditional. Divortata de curand de sotul ei, Guy Ritchie , Madonna nu doreste sa-i respecte dorinta acestuia de a le oferi celor mici o sarbatoare tradionala.

De ce aceasta hotarare? Este simplu. Diva pop este o ferventa membra a sectei Kabbalah , care se pare ca a jucat un rol hotarator in aceasta casnicie. Surse apropiate ale vedetei au marturisit ca, daca de sarbatori, copiii vor ramane cu Madonna, acestia nu vor avea parte de Craciun in adevaratul sens al cuvantului, conform Mirror.

Avocatii se tot chinuie sa gaseasca o cale de mijloc pentru a impaca ambele parti implicate, nu de alta dar, Guy, care anul trecut a incetat sa mai sarbatoreasca Craciunul, vrea sa-l reinvie.

"Vrea sa aduca in viata copiilor sai un strop de normalitate", au mai declarat aceleasi surse.

Inregistrari audio din tineretea Madonnei

In ceea ce priveste muzica Madonnei, s-a descoperit de curand o caseta inregistrata in 1980 cu piesele de debut ale divei, material care se pierduse de mult.

Inregistrarea cuprinde o varianta mai veche a piesei „ Born to be a dancer” si „Tell the truth”, primul cantec scris de Madonna.

Caseta a fost realizata de fostul prieten al Madonnei, Ed Gilroy si fratele sau, Dan. Pretiosul obiect a fost descoperit de biograful Andrew Morton.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea