Showbiz

#pop #madonna #monden #mustata #imagine #batranete #varsta #cute #mutant #zelda #sf #presa #poza

Madonna, femeia cu mustata

Se pare ca fizicul Madonnei se ofileste pe zi ce trece. Mai nou, artista a fost surprinsa -o fotografie cu niste eczeme pe fata si cu mustata, motiv pentru care a ajuns sa fie comparata cu mutantii din filmele SF.

Regina pop , in varsta de 50 ani, a fost surprinsa de paparazzi pe cand pasea spre un centru din New York, total nearanjata, cu adanci pe fata si intre 2 epilari la cosmetica, daca stam sa ne luam dupa puful razlet care se intrezarea deasupra buzei superioare.

Jurnalistii britanici sunt de parere ca artista ar trebui pe de alta parte sa inceteze si cu ipostazele acestea sexy pe care le afiseaza pe la diverse sedinte , varsta unor asemenea poze fiind demult depasita.

MadonnaPresa face referire mai ales la ultimul set de fotografii, care promoveaza albumul " Hard Candy " si care o prezinta pe Madonna in tinute lejere, bandajata toata.

Tabloidul "The Sun" este si mai acid si o compara pe artista pop cu ( foto sus in stanga), un mutant din serialul S.F. de televiziune Terrahawks.

Pe de alta parte, cei de la „DailyMail” ii pun o intrebare retorica usor ironica vedetei: „Vei aparea goala si la 70 ani”?

Chiar daca va continua sau nu sa afiseze o imagine sexy, e bine de stiut ca acest gen de pictoriale nu mai prind la public si nu mai impresioneaza pe nimeni. Pana la urma cine ar mai vedea ca fiind sexy o Madonna cu mustata si cute pe fata, imbracata -o tinuta Kabbalah ?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea