Showbiz

#new york #long island #hinton #calarie #accident #madonna #pop

Madonna este mincinoasa

Madonna a mintit un legatura cu accidentul de calarie suferit recent. Ea a declarat ca raspunzator pentru cazatura sa este un paparazzo care ar fi speriat calul.

Potrivit politiei, Madonna a oferit informatii eronate despre accidentul sau petrecut in Southampton. In week-endul petrecut pe proprietatea prietenului sau, Stephen Klein, Madonna a fost aruncata de pe cal, suferind multiple rani. Cantareata a fost transportata la Southampton Hospital din Long Island, New York, unde a fost tinuta sub observatia medicilor. Nu este pentru prima oara cand Madonna are un accident de calarie. In 2005 cantareata a suferit o prima cazatura de pe cal.

Potrivit declaratiilor Madonnei, dar si ale prietenilor sai, cazatura a fost cauzata de un paparazzo care o urmarea. Purtatorul de cuvant al vedetei, Liz Rosenberg, a declarat ca "accidentul s-a produs atunci cand calul Madonnei a fost speriat de un paparazzo care se afla in tufisuri si care a a vrut sa o fotografieze pe cantareata".

Fotograful Thomas Hinton a contestat imediat acuzatiile si a declarat ca nu el este vinovat de accidentul Madonnei. El a declarat ca nu se afla acolo in momentul cand vedeta a cazut de pe cal. Hinton sustine ca i-a facut fotografii inainte de cazatura, apoi a plecat. Peste 30 de minute insa s-a intors, pentru ca auzise ca o ambulanta fusese trimisa in zona, pentru o femeie de 50 de ani.

"Am pus lucrurile cap la cap si mi-am dat seama ca femeia ranita era Madonna. Pozele mele au fost facute insa de pe un drum public, iar singurul fotograf prezent era Stephen Klein, prietenul Madonnei. Daca as fi speriat calul, as fi stat sa fac fotografii", a declarat Thomas Hinton in apararea sa.

Politia a investigat acest caz si a ajuns la concluzia ca fotograful nu este vinovat de accidentul vedetei. Sergentul de politie Herbert Johnson a declarat ca in raportul sau Madonna nu a mentionat prezenta niciunui fotograf.

"In raport nu este nici o mentiune referitaore la fotografi. Este o neintelegere care a scapat de sub control. Daca credeau ca este o problema, ar fi mentionat " paparazzi " in formular", a declarat politistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea