Showbiz

#pop

Madonna, dorita de New Kids on the Block

 

new kids on the block s-au intors si se pregatesc pentru lansarea primului lor album din ultimii 14 ani. Si pentru ca vor sa fie din nou in top, acestia au decis sa lucreze cu producatorul Timbaland . Colaborarea acestuia cu Madonna pentru hit-ul "4 Minutes", i-a entuziasmat atat de tare pe cei cinci membri ai formatiei, incat acestia sunt hotarati sa lucreze cu regina muzicii pop.

Joey McIntyre declara: “Suntem extrem de incantati. Ne-a placut ce a facut Timbaland cu piesa "4 Minutes", asa ca de abia asteptam sa vedem ce ne pregateste si noua”.Colegul sau de trupa, Jordan Knight, adauga: “Stiu ca ne pune o vorba buna in asa fel incat sa reusim sa colaboram cu Madonna pentru noul nostru album. Sansele sunt mari sa o convinga”.

Colaborare cu Michael Jackson

Trupa a dezvaluit deasemenea ca au inregistrat deja alaturi de Michael Jackson, care la randul sau lucreaza la un nou material. In ciuda asocierii cu artisti extrem de importanti, Jordan afirma ca trupa nu va lua in serios lucrul la nou; material:”Suntem de parere ca nu trebuie sa incercam sa facem un album care sa intre in istorie, care sa ii faca pe toti sa afirme “ vai , sunt cu adevarat mareti!” Pana la urma, suntem o trupa de baieti, fanii nostri sunt in procent foarte mare reprezentati de fete din toata lumea, si noua inca ne place sa ne distram facand muzica ”.

New Kids on the Block isi vor lansa noul album la inceputul lunii septembrie, iar in ianuarie 2009 se vor afla in turneu prin Europa.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea