Showbiz

#madonna #casatorie #divort #copii #familie

Madonna: "Divortul a fost dificil"

Madonna este fericita ca a avut un program aglomerat in perioada in care divorta de Guy Ritchie pentru ca aceasta experienta a marcat-o si uneori s-a gandit sa se sinucida, informeaza showbizspy.com.

Vedeta, care s-a despartit de sotul sau dupa o casnicie de opt ani, a marturisit ca divortul a fost o experienta traumatizanta pentru ea.

"Divortul a fost o experienta care m-a pus la incercare. Sunt fericita ca am avut un program incarcat. Atfel cred ca as fi fost in stare sa ma arunc de pe cladire", a marturisit Madonna.

Madonna a spus si ca este greu atunci cand cei doi fii locuiesc in Marea Britanie cu tatal lor. "In viata trebuie sa te adaptezi continuu. Fiii mei nu sunt cu mine acum. Locuiesc la tatal lor si nu ma simt bine sa nu ii stiu pe toti copiii mei impreuna", a declarat Madonna.

Cantareata mai are si doua fiice, Lourdes , de 13 ani, si Mercy, de 3 ani, pe care a adoptat-o recent.

"Casa mea este precum reclama la Benetton. Am doi copii din Africa, bonele sunt din Franta, bodyguarzii mei sunt din Israel, asistentii din Argentina si Puerto Rico , un bucatar din Japonia si unul din Italia. Este minunat. Imi place la nebunie", a spus Madonna.

Madonna - Celebration:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea