Showbiz

#copii #custodie #guy ritchie #album #concert #turneu #hollywood #mama #madonna #pop

Madonna, cea mai buna mama de la Hollywood

Madonna a fost numita cea mai buna mama de la Hollywood. Intr-un studiu realizat de celebra revista Forbes, Madonna este fruntasa topului, inaintea altor mame celebre precum Reese Witherspoon , Gwyneth Paltrow , Julia Roberts , Angelina Jolie si Kate Winslet.

In 2008, Madonna a castigat peste 100 de milioane de dolari numai din turneul mondial Sticky & Sweet, care s-a vandut ca painea calda. Nici cel mai recent album al sau nu merge rau. Acesta s-a vandut numai in Statele Unite in peste un milion de copii si se afla in topurile de specialitate.

"Madonna a a avut un an extraordinar in 2008. Turneul sau s-a vandut in lumea intreaga. Nu este de mirare ca a avut un succes teribil", a declarat Lauren Streib, reprezentanta Forbes.

Succes si in plan personal

Madonna si fostul sot, Guy Ritchie par sa se inteleaga mai bine dupa divort. Cineastul si-a cumparat chiar si o casa in apropiere de resedinta cantaretei din Londra. Guy Ritchie a platit cateva milioane de euro pentru acesta casa si a declarat ca a vrut sa fie cat mai aproape de copii sai, atunci cand Madonna ii aduce in Anglia.

"Madonna si Guy se inteleg mult mai bine acum decat se intelegeau in ultimii ani", a declarat o sursa pentru presa britanica . Si Madonna este incatata sa il aiba pe fostul sot aproape de ea.

Casnicia de opt ani a celor doi a luat sfarsit in octombrie 2008, iar in ianurie s-a finalizat si divortul. Madonna si Guy impart custodia celor doi fii ai lor, Rocco si David.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea