Showbiz

#david banda #monden #sida #saracie #africa #copil #malawi #adoptie #madonna #pop

Madonna adopta un alt copil din Malawi?

Madonna, regina muzicii pop, a declarat ca e foarte posibil sa mai adopte un copil din Malawi , in ciudat controverselor pe care le-a iscat adoptia lui David Banda , celalalt micut malawian pe care vedeta l-a luat in grija.

Criticii au acuzat atunci guvernul ca legile adoptiei copiilor din Sudul Africii, teritoriu grav afectat de SIDA, nu sunt suficient de dure.

„Multi oameni , in special prieteni din Malawi, au fost de parere ca David ar fi trebuit sa aiba frati si surori malawiani”, a declarat vedeta pentru ziarul national din Malawi.

Tocmai de aceea, in ceea ce priveste o noua adoptie, Madonna a precizat ca: „e ceva la care ma gandesc de mult, dar am sa fac pasul doar daca am sprijinul oamenilor din Malawi si al guvernului”.

Anul trecut, curtea de justitie din Malawi si-a dat acordul in privinta adoptiei lui David. Artistei i-a fost greu sa faca fata controversei iscate atunci, dar a fost foarte fericita ca a determinat astfel oamenii sa deschida ochii la problema miilor de copii orfani dintr-o tara lovita de SIDA.

Madonna
a inceput actiunea de adoptie in 2006, cand David avea 13 luni si ajunsese intr-un orfelinat, adus chiar de tatal lui, dupa moartea sotiei.

Alaturi de Madonna, David a crescut intr-un mediu mult mai adecvat pentru un copil, departe insa de rudele sale din satul Lipunga, care traiesc in saracie. Chiar si asa, artista a declarat ca nu vrea sa-l faca pe David sa uite de teritoriul natal si cultura din Malawi.

Madonna a mai adaugat ca divortul de regizorul Guy Ritchie nu va rapi copiiilor sai dreptul de a avea ambii parinti.

„Cred in familie. Tocmai de aceea relatia mea cu Guy este una amicala. Amandoi am fost de acord ca micutii trebuie sa aiba o relatie stransa cu ambii parinti. Este responsabilitatea noastra sa le dam aceasta siguranta.”, a completat regina pop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea