Showbiz

#stick and sweet #sofia #bulgaria #concert #bucuresti #huiduieli #madona

Madonna a raspuns huiduielilor de la Bucuresti (video)

Madonna a concertat sambata seara in capitala Bulgariei, Sofia, in fata a peste 50.000 de fani care, spre deosebire de cei din Romania, au aplaudat-o pe tot parcursul spectacolului.

Alta diferenta intre concertul de la Bucuresti si cel de la Sofia este ca acolo diva nu a mai tinut discursul impotriva discriminarii rromilor, cel care a starnit huiduielile publicului roman, insa a tinut sa precizeze ca oricum "le ia apararea tiganilor daca vrea..."

Un fan din Bulgaria a postat pe internet un clip din timpul spectacolului, in care Madonna "scapa" printre versurile piesei Human Nature mesajul "I'll stick up for gypsies if I want to... assholes" ("Iau apararea tiganilor daca vreau... nenorocitilor...). Cuvintele grele ale Madonnei au fost insotite si de un gest de dispret al cantaretei.

Este destul de clar ca mesajul a fost un "raspuns" al huiduielilor de la Bucuresti, chiar daca Madonna nu a specificat nimic de romani sau Romania.

Premiata de Regele Cioaba

Intre timp, emotionat de discursul sutinut de regina muzicii pop impotriva discriminarii, regele Cioaba i-a comandat Madonnei o diploma de excelenta, suflata in aur de 24 de karate.

Textul care va fi imprimat pe diploma a fost scris chiar de auto-proclamatul rege al tiganilor de pretutindeni
. Printre apropiatii lui Cioaba, unii se amuza de aceasta idee, altii sunt de parere ca este un lucru corect si ii multumesc la randul lor cantaretei.

Pentru a se asigura ca diva va primi diploma, regele i-o va trimite prin curier diplomatic cu ajutorul ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Urmareste clipul cu "raspunsul" Madonnei la huiduielile primite la Bucuresti (0:35):

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea