Showbiz

#pop #muzica usoara #madalina manole #lansare #album

Madalina Manole revine cu un nou album in februarie

La scurt timp dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, Madalina Manole isi pregateste cu minutiozitate revenirea pe scena muzicala romaneasca, informeaza MediaPro Music .
 
Dupa o perioada in care artista si-a dedicat in totalitate timpul baietelului ei Petru, in urma cu cateva zile, Madalina Manole a terminat inregistrarile pentru noul sau album pe care il va lansa in luna februarie a acestui an.

“Ma pregatesc de un ,,refresh” pentru tot ce inseamna muzica pe care simt sa o cant acum, dar si pentru imagine. Vin cu melodii noi, cateva cantate in limba engleza , in care se vor regasi indragostitii, o noua fata a site-ului madalinamanole.ro si pregatesc concertele de lansare a materialului nou in mai multe orase”, povesteste artista. 

Album se va intitula “09 Madalina Manole” si va contine 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza , perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea