Showbiz

#madalina manole #nunta #monden #pop

Madalina Manole - mireasa pentru a doua oara

Madalina Manole a imbracat weekend-ul trecut rochia de mireasa pentru a doua oara, in cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la o manastire din Moldova.
 
Artista a confirmat acest lucru joi, 8 octombrie, in cadrul Happy Hour, emisiunea TV prezentata de Catalin Maruta.

"Am fost foarte emotionati si am si plans. A iesit cum am vrut noi. A fost o nunta intima, la care au participat putine persoane. Am vrut ca toti cei prezenti acolo sa ramana cu amintirea si a fost intr-adevar o nunta de poveste. Am si cantat la petrecere”, a declarat aceasta.

Tot cu aceeasi ocazie “fata cu parul de foc” l-a botezat si pe Petru, baietelul sau de patru luni, care poarta numele tatalui sau.

Madalina Manole a mai fost casatorita inca o data, timp de opt ani cu Serban Georgescu, compozitorul care a remarcat-o in 1987. serban georgescu este cel care i-a compus Madalinei majoritatea cantecelor cu care a cucerit publicul: “Fata draga“, „Te-am vazut, mi-ai placut“, “Nu esti chiar un inger”.
 
Cei doi au divortat in 2002, cinci ani mai tarziu Serban Georgescu decedand in urma unui infarct miocardic . Pe actualul sot, Petru Mircea , Madalina l-a cunoscut in 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea