Showbiz

#marea dragoste #single #madalina manole #alte-genuri #pop

Madalina Manole canta despre “Marea Dragoste”

Imediat dupa lansarea pe piata a celui mai nou material discografic, “O9 Madalina Manole ”, Madalina Manole vine in fata fanilor cu un prim single,  “ Marea Dragoste ”. 

“Am avut  suficient timp sa  testez  la public  o parte din cantece  in concertele din ultimele luni si  am vazut cat de aplaudate sunt. Am ales sa promovez mai intai piesa “Marea Dragoste” pentru ca are un mesaj special si pentru ca toti cei ce au ascultat albumul m-au incurajat sa o lansez pe aceasta prima. “O9 Madalina Manole” aduce un plus la capitolele compozitie, interpretare  si aranjamente orchestrale”, a declarat artista. 

Madalina a explicat si de ce noul disc a aparut cu intarziere: “Desi materialul era gata de ceva vreme, am amanat lansarea lui  pentru ca  pe  “lista sufletului meu” erau  trecute cateva vise , neimplinite pana anul trecut : o casuta , un copil si omul care sa-mi stea alaturi la bine si la greu!  Acum a venit si vremea concretizarii proiectelor mele muzicale, iar “09 Madalina Manole” este al 9-lea album din cariera  si promisiunea  facuta ascultatorilor mei fideli pe care aveam datoria sa o onorez!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea