Showbiz

#chris rock #ben stiller #lansare #premiera #madagascar

Madagascar 2 - premiera la Los Angeles

Filmul de animatie Madagascar: Escape 2 Africa va avea lansarea pe 26, luna aceasta, la Los Angeles, informeaza site-ul ibtimes.com.

Printre invitatii care vor lua parte la eveniment isi vor face aparitia si starurule care au dat viata personajelor din film. Astfel, pe covorul rosu ii putem gasi pe actorii Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Cedric the Entertainer, Alec Baldwin si membrul trupei Black Eyed Peas - Will.i.am - care si-a imprumutat vocea personajului Moto Moto.

Madagascar 2 va intra in cinematografele din Statele Unite pe sapte noiembrie iar pe marile ecrane din Romania va putea fi vazut din 28 noiembrie .

In Madagascar 2, animalele de la Gradina Zoologica din New York, Marty Zebra, Melman Girafa si Gloria Hipopotamul inca izolati pe Madagascar , au inceput sa paraseasca insula. Deodata, aterizeaza in salbaticia din Africa. Acolo, Alex isi va intalni in curand restul familiei si va avea probleme de comunicare cu ei dupa atata timp petrecut in Gradina Zoologica din Central Park.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea