Showbiz

#profesie #cariera #ajutor #drepturi #copii #viata politica #monden #muzica #luminita anghel #dance #pop

Luminita Anghel se lasa de cantat

Invitata in cadrul editiei din 24 aprilie a emisiunii Happy Hour, Luminita Anghel a marturisit ca se lasa de cantat in favoarea vietii politice.

Artista s-a hotarat sa ia aceasta decizie deoarece considera ca prioritar in viata ei acum este politica, sau mai bine zis lupta pentru drepturile copiilor.

Nu cu mult timp in urma, Luminita Anghel a fost numita de Emil Boc in functia de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Drepturile Copilului .

Pentru noul job, artista lucreaza de dimineata pana seara si de multe ori si in week-end. O face insa cu placere, fiind foarte dornica sa-i ajute pe cei mici.

Viata personala si cariera sa politica o impiedica pe Luminita sa se ocupe si de viata de artist. Tocmai de aceea, aceasta a decis ca este momentul sa iasa din lumina reflectoarelor si sa lase scena deoparte.

Acum 4 ani, cantareata impreuna cu trupa Sistem au ocupat locul 3 la Eurovision cu piesa „Let me try”. Pana in prezent, aceasta este cea mai buna pozitie ocupata de tara noastra in cadrul acestei competitii internationale.

Luminita Anghel feat. Sistem - Let me try

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea