Showbiz

#pop #muzica #michael jackson

Lumea showbiz-ului zguduita de moartea Regelui Pop

Moartea brusca a lui Michael Jackson, regele muzicii pop, a fost un soc nu numai pentru familie si apropiati, ci pentru intreaga industrie a divertismentului.

Multi artisti, atat din lumea muzicii cat si din alte domenii ale showbiz-ului au tinut sa-si exprime durerea provocata de nefericta veste si sa aduca un tribut marelui artist.

„Nu pot sa ma opresc din plans. Intotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni. Stiu insa ca muzica lui va trai vesnic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”
, a declarat Madonna, regina muzicii pop.

Lisa Marie Presley , care a avut o casnicie de scurta durata cu Jackson, la mijlocul anilor `90, a spus: „Sunt atat de trista si coplesita de emotii din cele mai confuze. Mi se rupe sufletul de copiii lui, care stiu ca insemnau totul pentru el, si de familia lui. Este o pierdere atat de mare pe atat de multe nivele...nu mai am cuvinte.”

„Inima mea este coplesita de tristete pentru devastatoare pierdere a unui adevarat prieten”, a adaugat Brooke Shields, prietena apropiata starului. „A fost un prieten extraordinar, artist si contribuitor al lumii. Ma alatur familiei si fanilor sai pentru a-i celebra viata si a-l comemora de-acum in pururi”.

Elizabeth Taylor , una dintre cele mai apropiate si longevive prietene a lui Jackson, a fost „prea devastatata” pentru a putea face o declaratie. In timp ce, Quincy Jones, cel care i-a produs lui Michael cele mai mari hituri ale sale, a declarat: „Sunt absolut devastat de vestea trista si neasteptata. Sa fie luat dintre noi atat de brusc, atat de tanar...pur si simplu n-am cuvinte”.

Cher, invitata in emisiunea „ Larry King Live ” de pe CNN, a depanat multe amintiri cu celebrul star, inclusiv momentele in care au dansat impreuna si au vazut musical-ul Dreamgirls. „Am avut un milion de reactii”, a spus Cher. „Cand ma gandesc la el, ma gandesc la acest baietandru, pusti pe care l-am intalnit prima oara...A fost un tanar minunat, optimist si adorabil”.

Whitney Houston , care s-a luptat si ea cu proprii demonii si pregateste o revenire, cum de altfel isi propusese si Jackson, a spus simplu: „Sunt plina de durere”.

„Eram atat de incantata sa ma duc la concertele lui in Londra. Urma sa fim in turneu prin Europa in acelasi timp si vroiam sa ma duc sa-l vad. De cand ma stiu, a fost un model pentru mine, sunt pur si simplu devastata ca nu mai e”, a precizat intr-o declaratie, joi dupa-amiaza, Britney Spears.

Neil Portnow, presedintele organizatiei Recording Academy, care l-a onorat pe Jackson cu 13 premii Grammy, a declarat: „Rar, lumii ii este dat in dar un asemenea talent si o asemenea viziune artistica cum a fost Michael Jackson. A fost un adevarat icon al muzicii”.

Intr-o declaratie lunga si plina de incarcatura emotionala, Usher a tinut sa sa-si exprime profunda durere pe care o resimte odata cu disparitia starului pop. „Dumnezeu fie cu tine, Michael. Ne vom ruga pentru tine si pentru intreaga familie Jackson, in mod special pentru mama lui, copiii si totii fanii care l-au iubit atat. Nu as mai fi fost artistul, performer-ul si filantropul care sunt astazi, daca nu as fi fost influentat de Michael. Il admir si il respect foarte mult si sunt mai mult decat recunoscator ca am avut oportunitatea de a intalni si a sta langa un asa mare show-man, care a marcat cultura sociala, in atat de multe feluri.”

Un alt artist care a fost influentat de Jackson, Justin Timberlake, a tinut sa-i aduca un tribut starului pop. „Am pierdut un geniu si un adevarat ambasador, nu doar al muzicii pop, ci al muzicii in general”, a scris acesta pe site-ul sau.

Michael Jackson
a decedat in cursul zilei de joi, 25 iunie, in urma unui stop-cardiac. Cantaretul, in varsta de 50 de ani, a fost dus de urgenta la spital joi dupa-amiaza dupa ce un membru al staff-ului sau a chemat ambulanta deoarece starul nu mai respira. Jackson a fost transportat in coma profunda de la vila sa din Bel-Air la UCLA Medical Center, unde, in ciuda incercarilor de resuscitare, medicii au constatat decesul.

 

Spune-ne aici cateva cuvinte despre ce a insemnat Michael Jackson pentru tine si cum ti-a influentat viata muzica lui.

 

Michael Jackson - You Are Not Alone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea