Showbiz

#daniel craig #quantum of solace #007 #james bond

Lui Daniel Craig ii plac scenele periculoase

Actorului Daniel Craig ii plac foarte mult scenele de actiune si recunoaste ca echipa de filmare munceste foarte mult pentru ca el sa fie teafar, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Daniel Craig, in varsta de 40 de ani, nu a scapat de mici accidente in timpul filmarilor. El s-a taiat la un deget si a avut mai multe rani cauzate de scenele periculoase pe care le-a filmat.

"Muncim foarte mult. Nu ma urc pur si simplu pe un acoperis si apoi sar de pe el. Saritura pe autobuzul care apare in film a fost destul de dificila. Eu am fost cel care a sarit, printr-o fereastra, pe un autobuz aflat in trecereā€, spune Craig .

"Cred ca e mai bine sa iti castigi existenta sarind printr geamul unui autobuz in miscare decat sa ai o altfel de slujba", a afirmat actorul.

Quantum of Solace a avut premiera mondiala miercuri seara, la Londra, in prezenta multor vedete, dar si a printilor Harry si William ai Marii Britanii.

Actorul a venit la premiera purtand un bandaj pe bratul drept, rezultat al operatiei chirurgicale la umar, dupa un accident suferit pe platorurile de filmare.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Quantum of Solace, cu Daniel Craig si Mathieu Amalric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea