Showbiz

#film #scriitor #horror #images #pictures #universal #lovecraft

Lovecraft - in casa lui Dracula, Frankenstein si a Mumiei

Universal Pictures si Imagine Entertainment sunt de astazi detinatoarele dreturilor de adaptare pentru marile ecrane ale romanului grafic The Strange Adventures of H.P. Lovecraft , scrie variety.com.

Studiourile, care pentru acest proiect se afla in tratative cu regizorul Ron Howard, au obtinut drepturile de la compania Image Comics .

Cei de la Universal sunt foarte incantati de Lovecraft pentru ca operele acestuia se incadreaza standardelor horror -ului de moda veche, iar prin colectia horror a studiourilor gasim personaje cu adevarat clasice ca Dracula, Frankenstein, Mumia sau Wolf Man – care va fi lansat la sfarsitul anului.

Howard Phillips Lovecraft (n. 20 august 1890 in Providence, Rhode Island - d. 15 martie 1937, in Providence, Rhode Island), a fost un scriitor american, considerat unul dintre cei mai influenti scriitori horror de la inceputul secolului XX.

Lovecraftian Mythos
sau Cthulhu Mythos este un termen care se refera la elementele, personajele, locurile si temele pe care le au in comun lucrarile lui Lovecraft si alti scriitori horror asociati. Impreuna formeaza toate elementele pe care scriitorii de horror Lovecraftian, le foloseau si continua sa le foloseasca.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea