Showbiz

#pop #dance #alte-genuri #loredana #monden #lansare #lenjerie intima

Loredana si-a lansat prima colectie de lenjerie intima

 
Loredana si-a lansat marti seara, in Mall Vitab, prima sa colectie de lenjerie, informeaza MediaPro Music. Colectia, intitulata " Tzuki " si realizata impreuna cu I.D. Sarrieri , cuprinde trei modele de chiloti , doua de dama si primul model unisex din Romania.

“Am zis ca cel mai bine ar fi ca acesti chiloti sa fie de culoare rosie, sa fie chilotii norocosi pe care sa ii porti de Craciun si Revelion. Cine ii va purta va avea parte de dragoste si saruturi”, a declarat Loredana.

Artista isi doreste sa lanseze o intreaga linie de lenjerie “Tzuki”, iar acesta este doar inceputul unui proiect pe termen lung.

Pentru Revelion Loredana si-a propus sa socheze din nou . In cadrul emisiunii “Happy New Year” de la Pro TV cantareata va fi acompaniata de baietii de la Simplu. De data aceasta cantareata va da o replica celebrei scene in care Beyonce repeta cateva figure de dans alaturi de trupa de dansatori din care facea parte si Justin Timberlake.

Piticu’, Francezu’ si Omu’ Negru’ impreuna cu Loredana au pregatit o coregrafie spectaculoasa. Cei trei baieti vor aparea in costume mulate, dresuri si tocuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea