Showbiz

#audiovizual #copii #sex #cna #muzica #monden #videoclip #tzuki #loredana #alte-genuri #pop

Loredana luata la bani marunti de CNA

 
CNA-ul (Consiliul National al Audiovizualului) va analiza in decursul zilei de azi, cazul videoclipului „ Tzuki ” al Loredanei. Decizia a fost luata in urma unei reclamatii privind difuzarea acestui material video la o ora nepotrivita pentru vizionarea de catre minori, conform spuselor lui Razvan Popescu, presedintele consiliului.

Videoclipul a fost difuzat pe posturile Acasa TV, Pro TV si Pro Cinema , in diferite zile din intervalul 28 decembrie-7 ianuarie, la diferite ore din zi.

Fiind filmat in anumite unghiuri, materialul video o surprinde pe Loredana in diferite ipostaze, in fata unui barbat, ipostaze care pot sugera un act sexual. De exemplu, artista sare pe o minge de cauciuc sau face genoflexiuni deasupra unui casetofon, toate acestea in fata unui barbat, asezat pe un fotoliu.

„Tzuki” este de fapt un comedy music video ce trateaza obsesia din mass-media pentru vedete si viata lor intima, un clip parodic si extravagant care poate fi citit in mai multe feluri, mai mult de atat, ultimul manifest ethno fusion pe care il propune Loredana.

Faptul ca, in ultimul timp, Loredana este din ce in ce mai des comparata cu regina muzicii pop, Madonna, cat si muzica de inspiratie romanes adoptata de vedeta autohtona, i-a determinat pe Loredana si Dragos Buliga sa exprime intr-un mod amuzant, un pic ironic, toate aceste idei in noul videoclip „Tzuki”.

In ultimii ani, Lori a redescoperit si reinventat muzica pop din Romania, adoptand stiluri care au drept filon, folclorul gypsy. Aceste influente pot fi observate si pe albumul cu acelasi nume pe care e inclus single-ul „Tzuki”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea