Showbiz

#pop #monden #lansare #loredana #carte #sexting

Loredana isi lanseaza prima carte

Dupa ce in urma cu aproape 2 saptamani a lansat albumul “Sundance”, Loredana se pregateste de o noua lansare. Incepand cu 25 iunie 2009 va fi disponibila “Sexting”, prima carte scrisa de Loredana.  

Sexting reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta. 

Semnificata titlului este la fel de incitanta ca si continutul acesteia. "Sexting" reprezinta  combinatia intre cuvintele sex si texting, noul trend in conversatia despre sex care inseamna trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil. In aceasta carte Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile si intimitatea ei.

”Hello! Sunt Lori si o sa va povestesc despre toale, pantofi, parfumuri, cercei, sclipici , genti , farduri , rujuri , da, da, da de toate fleacurile astea care ne fac fericite, pentru ca, recunosc, eu una sunt dependenta de toate astea si inca multe altele... si nu de ieri de azi.”, aceasta este mesajul lui Loredanei pentru cititorii sai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea