Showbiz

#pop #loredana #album #reality show #america #. marius moga

Loredana, intr-un reality show

Loredana va aparea intr-un reality show produs in Statele Unite ale Americii. Show-ul este realizat de firma de productie a chitaristul Aleks de Carvalho, colaborator al unor trupe mari ca Aerosmith sau Deep Purple .

In acest show de televiziune, artisti din tari mici au ocazia sa se intalneasca su staruri internationale precum Depeche Mode, Rammstein sau Deep Purple. Loredana l-a cunoscut intr-un studio de inregistrari pe Joe Lynn Turner care a colaborat cu Deep Purple si cu trupa Rainbow. Reality show-ul vafi difuzat pe un post american, dar, daca televiziunile din Romania vor fi interesate sa-l preia, atunci va fi difuzat si la noi.

Album si colaborari noi

In curand, Loredana Groza va lansa in vara un nou album, care va cuprinde 12 piese. Prezenta in emisunea lui Catalin Maruta, Happy Hour de pe Pro tv, vedeta a cantat doua single-uri de pe viitorul album: Sundance si Invisible Light. Sundance este o piesa ritmata, in timp ce Invisible Light este o balada.

"Temele sunt soarele, placerea de a dansa, bucuria de a iubi, iar albumul este pentru toti cei care impartasesc aceste sentimente si care doresc sa se exprime prin muzica si dans. Albumul este pop, dar este mai mult decat atat; este o fuziune intre electro, dance si rock. As putea spune ca este dorinta mea de a aduce riffurile de rock din nou pe ringul de dans. Mixul albumului este facut de Peter Wade, de tinator de Grammy, cel care a mixat si produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony , Lindsay Lohan si multi altii", a declarat Loredana intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

De asemenea, Loredana pregateste si cateva colaborari. Una dintre ele este cu Marius Moga. Impreuna pregatesc o piesa pentru urmatorul album al trupei Morandi, care va purta numele Zebra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea