Showbiz

#tzuki #album #muzica #afaceri #haine #linie vestimentara #monden #loredana #alte-genuri #pop

Loredana face comert cu haine

 
Loredana Groza s-a hotarat sa se lanseze in afaceri. Vedeta isi va deschide propria linie vestimentara .

Lori este considerata una dintre cele mai bine imbracate vedete de pe plaiurile mioritice.  Artista este o impatimita a tinutelor extravagante si acum are ocazia de a propune stilul sau vestimentar si admiratoarelor sale. Astfel, solista va deschide propriul magazin de tip concept-store, la inceputul anului viitor.

“Aici se vor gasi piese deosebite, atat vingtage, cat si noi, haine pe care eu le-am cumparat de pe strada sau din magazinele de fite. Se vor gasi aici de la nasturi la peruci, ciorapi, pantofi si orice altceva ce poate crea o tinuta”, a explicat artista pentru revista „The One”.

Stilul vestimentar adoptat de Loredana este comparat adesea cu cel al starurilor internationale.

In ceea ce priveste cariera sa muzicala, artista si-a lansat luna aceasta noul sau album, intitulat „ Tzuki ”. Materialul discografic contine 10 piese si a fost inregistrat in mare parte in S.U.A.

“Tzuki” este un amestec de muzica pop cu elemente gipsy-punk. O noutate este faptul ca Loredana canta pe acest material in engleza, portugheza si spaniola.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea