Showbiz

#mimi #telenovela #rol #cantareta #actrita #loredana #alte-genuri #pop

Loredana - cantareata de carciuma

Loredana va figura pe genericului primului serial romanesc de epoca, “Aniela”, intr-o dubla ipostaza: cantareata si actrita.
 
Loredana o va juca pe Mimi , o celebra cantareata de la inceputul secolului trecut, care va interpreta melodii din Bucurestiul de alta data.
 
"Personajul meu se numeste Mimi si este o fata nascuta intr-o familie saraca, o fata modesta, care ajunge la oras si canta intr-o carciuma din Bucuresti. Atrage in fiecare seara multa lume care vine sa o asculte, spre bucuria carciumarului ca i se golesc butoaiele. Ea vrea doar sa cante, sa se simta bine si sa ii faca si pe ceilalti sa se simta la fel, dar si sa descopere tinere talente. Melodiile pe care ea le canta o ajuta sa inteleaga ca iubirea vine in primul rand prin muzica. Carciuma este locul in care se vor tese foarte multe intrigi si cu siguranta Mimi va fi partasa unor evenimente interesante", declara Loredana.
 
Loredana nu se afla la prima experienta de acest gen din cariera. Ea a mai fost actrita si totodata cantareta si in serialul TV “Regina”, precum si in filmul Supravietuitorul, in regia lui Sergiu Nicolaescu.
 
Lorendana Groza - "Regina"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea