Showbiz

#michael jackson #moarte #dependenta #medicamente #conrad murray

Locuinta medicului lui Michael Jackson - perchezitionata

Politia din Los Angeles si agentii federali au perchezitionat marti casa medicului lui Michael Jackson, Conrad Murray , potrivit CNN.

Investigatorii au perchezitionat casa medicului timp de trei ore, dupa care au plecat cu cateva containere . Agentul special Mike Flanagan a declarat ca aceasta perchezitie spera sa faca putin lumina in misterul mortii megastarului.

Perchezitia casei medicului a venit la doar o zi dupa ce o sursa importanta, care nu a dorit sa ii fie facuta publica identitatea, a confirmat pentru CNN ca medicul Murray i-a administrat lui Michael Jackson un medicament foarte puternic care i-ar fi provocat moartea.

Mike Flanagan a mai adaugat ca nu pot fi facute publice mai multe informatii, insa a confirmat ca au cautat documente si fise medicale ale megastarului, care sa arate abuzul pe care l-a facut medicul Murray. Avocatul lui Conrad Murray a lansat si el un comunicat prin care instiinta ca intr-adevar casa medicului a fost perchezitionata de politie si agenti federali.

"Mandatul de perchezitie le dadea dreptul investigatorilor sa caute fise medicale sau alte documente legate de Michael Jackson. Doctorul Murray a fost prezent in timpul perchezitiei", arata comunicatul.

Conrad Murray, un cardiolog din Texas, i-a administrat megastarului o doza foarte puternica de propofol, cunoscut si sub numele de Diprivan, cu 24 de ore inainte de deces. Avocatul medicului a declarat insa ca in trecut Murray nu i-a administrat niciodata megastarului vreun medicament care sa ii faca rau, cu atat mai putin care sa duca la deces.

Saptamana trecuta, agentii federali au perchezitionat si cabinetul din Houston al medicului, in cautarea de noi dovezi privind acuzatia de omucidere . Printre obiectele confiscate de la medic se numara un calculator mai multe tablete de medicamente puternice si cateva prescriptii medicale pentru alte medicamente periculoase.

De la decesul lui Michael Jackson, medicul Conrad Murray a fost intervievat de politie de doua ori. Un al treilea interviu era programat pentru 24 iulie, insa a fost amanat pana la terminarea perchezitiilor.

Printre cei care au declarat ca Michael Jackson era dependent de medicamente este si nutritionista Cherilyn Lee. Aceasta a declarat ca megastarul folosea frecvent Diprivan, cu toate ca fusese avertizat ca este un sedativ extrem de puternic, cu multe efecte secundare.

In prezent, medicii continua sa investigheze cauza mortii lui Michael Jackson. Un raport final al autopsiei si al analizelor toxicologice este asteptat la sfarsitul acestei saptamani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea