Showbiz

#electro

Livio & Roby au mixat la Transitions

Pe 6 iulie 2008, Dj Livio & Roby au mixat in cadrul show-ului Transitions, eveniment ce a fost gazduit de John Digweed la Kiss 100.

Transitions, un show radio de senzatie

Artistii FWD Agency Livio & Roby au fost invitati sa sustina un show in cadrul uneia dintre cele mai cunoscute petreceri radio din lume, Transitions, prezentata de John Digweed. Castigatorii competitiei internationale Heineken Music Thirst au participat prin acest mix la realizarea editiei cu numarul 201 a show-ului Transitions.

Astfel, in decurs de aproape o ora, Livio & Roby au prezentat cele mai noi melodii, incluzand si 2 productii proprii, "Return of the Jack" si "Doi Timpi", piesa realizata in colaborare cu George G.

John Digweed, incantat de prestatia dj-ilor Livio & Roby

John Digweed a avut numai cuvinte de lauda la adresa artistiilor FWD, acesta fiind foarte incantat de selectia muzicala facuta de acestia. Si ascultatorii au fost mai mult decat impresionati, chiar si cei aflati la prima auditie a unui mix Livio & Roby s-au declarat extrem de incantati de mixul acestora.

Livio & Roby sunt 2 DJ si producatori din Bucuresti ce si-au creat un sound propriu si distinct. Deep and dirty sunt cuvintele care l-ar descrie cel mai bine. Duo-ul se bucura de aprecierea si sustinerea lui Remo, Sean Miller, Kamishake, Jimmy Hill, Chuck Leapley, George G colaborand cu acestia pe diverse proiecte.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea