Showbiz

#living with michael jackson #michael jackson #documentar #alte-genuri #pop

"Living with Michael Jackson" - inceputul sfarsitului pentru Regele Pop

“ Living with Michael Jackson ” este singurul documentar in care Michael Jackson insusi dezvaluie cateva din secretele sale.
Materialul a fost realizat de jurnalistul Martin Bashir, cel care a discutat cu Michael timp de 8 luni (mai 2002-ianuarie 2003), reusind sa smulga declaratii in premiera.

Michael Jackson a vorbit deschis despre viata sa personala sau despre copilaria sa traumatizanta. Astfel, el a povestit despre pedepsele corporale aplicate in copilarie de Joe Jackson , tatal sau, cel care ii spunea ca este un urat si ca are “nasul mare”.

Tot in “Living with Michael Jackson” Michael povesteste despre operatiile estetice pe care si le-a facut. Fara indoiala momentul-soc este cel in care a vedeta pop a recunoscut cu seninatate ca obisnuia sa cheme la celebra sa ferma, Neverland , copii cu probleme financiare pe care ii lasa sa stea in patul sau.

Contrar asteptarilor, documentarul a starnit valuri de critici atunci cand a fost difuzat (2003), rezultatul fiind devastator pentru imaginea starului.
Urmareste mai jos documentarul “Living with Michael Jackson” (partea 1/9)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea