Showbiz

#european music awards #premii #6 noiembrie #2008 #liverpool #andreea banica #mtv #alte-genuri

Liverpool, gazda MTV European Music Awards 2008


Editia din acest a MTV europe music awards va avea loc pe 6 noiembrie la Liverpool. Anuntul a fost facut chiar de Richard Godfrey, vicepresedintele MTV.

Este a treia oara cand Marea Britanie e gazda celor mai tari premii ale industriei muzicale, dupa ce, in 1996, evenimentul s-a tinut in Londra, iar in 2003, la Edinburgh.

“Ne bucuram ca ne-am intors in Anglia, iar Liveroopl mi se pare cea mai buna alegere pentru a gazdui cea de-a 15-a editie a Europe Music Awards. Nu numai pentru ca (Liverpool) va fi Capitala Culturală Europeana anul viitor, ci si pentru ca influentele sale asupra muzicii se resimt pretutindeni.”, a declarat Godfrey.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe Arena Echo, pe care Godfrey o descrie ca fiind "locul perfect pentru un asemenea eveniment".

Editia din 2007 s-a desfasurat la Munchen

Editia de anul trecut a MTV Europe Music Awards a avut loc pe 1 noiembrie la Munchen, fiind prezentata de rapper-ul Snoop Dog . Printre castigatori s-au numarat: Amy Winehouse, Linkin Park, Tokio Hotel, Rihanna, Avril Lavigne. Trofeul la categoria " Best Romanian Act " a revenit Andreei Banica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea