Showbiz

#rock #oldies #little richard #concert #muzica #bucuresti

Little Richard la Bucuresti - concert anulat pe ultima suta de metri

Show-ul pe care trebuia sa-l sustina Little Richard in data de 9 noiembrie, la Bucuresti , a fost anulat, conform site-ului ticketpoint.ro.

Motivul pentru care organizatorii au decis sa nu se mai sustina acest concert nu a fost facut public, mentioneaza aceeasi sursa.

Cei care au cumparat bilete la concertul legendei rock`n`roll isi pot recupera banii daca prezinta tichetele la magazinele de unde le-au procurat.

Concertul de la Bucuresti ar fi trebuit sa se tina la Sala Palatului din Capitala.

Little Richard este recunoscut ca fiind regele rock and rollului, r&b-ului, fondatorul acestui gen de muzica, ce a influentat generatii de artisti si formatii.

Piesele de referinta ale lui Little Richard si a rock and roll-ului in general, precum „Tutti Frutti”, „Lucille” sau „Long Tall Sally” l-au clasat pe artist in primii 6 interpreti inclusi in celebrul Rock and Roll Hall of Fame .

A fost ales de revista Rolling Stones drept al 8-lea cel mai mare artist al tuturor timpurilor, desi primii 7 care il preced au fost vizibil influentati de muzica lui.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea