Showbiz

Lisa Niemi: "Ma voi reintalni cu Patrick"

Lisa Niemi, sotia lui Patrick Swayze , vorbeste pentru prima oara in public dupa decesul sotului ei si spune ca se va reintalni cu el, informeaza showbizspy.com.

Patrick Swayze a decedat la varsta de numai 57 de ani , dupa ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic.

"Cand durerea te cuprinde, simti ca nu mai esti in propriul corp. Trebuie sa merg mai departe. Stiu ca trebuie sa fac asta", a declarat printre lacrimi vaduva lui Swayze.

Patrick si Lisa s-au intalnit pentru prima oara in 1970, cand Swayze avea 18 ani, iar Niemi, 14. Niemi spune ca este incojurata de cativa prieteni dragi care o ajuta sa treaca peste momentele dificile.

"Am cateva prietene care sunt extraodinare. Sunt disponibilie pentru mine in orice clipa. La un moment dat ma simteam ingrozitor si am luat telefonul si am sunat-o pe una dintre prietenele mele. Asta m-a calmat foarte mult. Mi-am petrecut aproape toata viata alaturi de Patrick . Tot ce regret este ca nu i-am spus mai des cat de mult il iubesc si cat ii datorez pentru cei 34 de ani petrecuti impreuna. Am avut o relatie speciala si o parte din mine crede ca il voi mai intalni", a mai declarat sotia lui Patrick Swayze.

Urmareste trailerul filmului Dirty Dancing: Havana Nights:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea