Showbiz

#alte-genuri

Lionel Richie se intoarce la The Commodores

Celebrul artist Lionel Richie se gandeste sa se alature din nou trupei The Commodores, care l-a ajutat sa se lanseze pe plan muzical, pentru un turneu de adio.

 

Cu o colectie impresionanta de premii Grammy, Lionel Richie a fost membru fondator al trupei The Commodores, in anii `60, insa acesta a decis sa cante solo dupa ce a observat ca este foarte apreciat atat de public cat si de critici.

 

Prin anii `80, Lionel Richie s-a decis sa-si inceapa o cariera solo. Acesta s-a bucurat de succes cu piese precum " Hello ", "All Night Long (All Night)" sau "Dancing on the Ceiling".

 

 

Lionel Richie vrea ca reuniunea sa se faca cat mai rapid

 

In timpul unui festival de muzica din Antigua, Richie, in varsta de 58 ani, le-a spus fanilor ca doreste sa se alature fostilor colegii de trupa in maxim 2 ani.

 

"Ar fi bine sa o facem acum, pentru ca in zece ani nimanui nu o sa-i mai pese", a explicat acesta.

 

De asemenea starul a marturisit ca turneul trebuie organizat cat mai repede, avand in vedere ca unul dintre membrii trupei, chitaristul Milan Williams, a murit deja acum 2 ani de cancer.

 

In 30 de ani de activitate muzicala, Lionel Richie a scos 11 albume de studio ce s-au vandut in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea.

 

 

The Commodores a intrat intr-un con de umbra dupa ce a plecat Richie

 

Trupa The Commodores care l-a facut celebru pe Richie nu s-a destramat dupa plecarea acestuia, insa n-au mai reusit sa atinga succesul pe care l-au avut in anii `70.

 

Ronald La Pread, basistul trupei The Commodores, a urcat pe scena alaturi de Lionel Richie cu ocazia celui mai recent turneu al acestuia, pentru a interpreta hituri celebre ale trupei cum ar fi "Three Times A Lady".

 

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea