Showbiz

#lindsay lohan #proces #arest

Lindsay Lohan, sub arest la domiciliu

Lindsay Lohan se afla sub arest la domiciliu . Actrita are de executat 120 de zile de inchisoare, dar magistratii au hotarat sa o plaseze sub arest la domiciliu.

Aglomeratia din inchisorile din SUA i-a usurat din nou pedeapsa lui Lindsay Lohan. Actrita a mai fost eliberata si alta data dupa doar cateva zile in inchisoare din cauza numarului foarte mare de infractori periculosi care aglomereaza inchisorile americane.

Lindsay Lohan trebuie sa-si serveasca pedeapsa de 4 luni de inchisoare, sub arest la domiciliu, unde va purta o bratara de monitorizare la glezna.

Dupa ce Lindsay Lohan a fost condamnata pentru furtul unui colier dintr-un magazin de bijuterii din Los Angeles, magistratii au hotarat ca roscata va petrece 120 de zile in inchisoare, 480 de ore in folosul comunitatii si trei ani de perioada de proba .

Pentru ca s-a calificat in conditiile de eliberare rapida, Lindsay Lohan este acum sub arest la casa ei din Venice, California, pe care nu o poate parasi pana la 29 iunie.

Dupa incheierea arestului la domiciliu, cele 480 de ore de munca in folosul comunitatii vor fi executate intr-un camin pentru femei abuzate si la morga din Los Angeles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea