Showbiz

#proces #inchisoare #lindsay lohan

Lindsay Lohan se victimizeaza: actrita acuza magistratii de discriminare

Lindsay Lohan acuza magistratii care au condamnat-o la munca in folosul comunitatii de discriminare. Actrita crede ca autoritatile vor ca pedeapsa ei sa fie un exemplu si ca este tratata diferit pentru ca este o vedeta.

Condamnata la 120 de ore de munca in folosul comunitatii pentru incalcarea eliberarii conditionate, Lindsay Lohan crede ca magistratii si procurorii o trateaza injust si sunt mai stricti cu ea, deoarece este celebra, potrivit TMZ.com.

Acuzata ca a furat un colier dintr-un magazin de bijuterii, Lohan va fi nevoita sa se apere la tribunal in luna iunie. Pana atunci insa, Lindsay Lohan va trebui sa munceasca la... morga din Los Angeles.

Aceasta nu este prima oara cand Lindsay ajunge la morga. In 2007, cand a condus sub influenta alcoolului , actrita a fost nevoita sa urmeze un program de reabilitare la morga.

De aceasta data, Lindsay Lohan va fi obligata sa faca curat in morga in timpul orelor de munca in folosul comunitatii. Printre sarcinile actritei se numara golirea cosurilor de gunoi si curatarea podelelor, a ferestrelor si a toaletelor, potrivit People.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea