Showbiz

#iubita #logodna #i know who killed me #lindsay lohan

Lindsay Lohan s-a logodit cu Samantha Ronson

Lindsay Lohan s-a logodit cu iubita sa, DJ-ita , nunta urmand sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an."Pana la sfarsitul anului, iubita mea va fi ‘doamna Ronson’!", a declarat Samantha, potrivit femalefirst.co.uk.

Lohan a intrat in atentia publicului, dar si a autoritatilor pentru arestarile pentru sofaj in stare de ebrietate si vizitele dese la clinicile de dezintoxicare. In 2007, in timpul arestarilor, politia a gasit in masina sa mici cantitati de droguri.

In luna februarie, filmul I know who killed me, in care Linsay Lohan joaca rolurile unor surori gemene , i-a adus doua premii Zmeura de Aur , pentru cea mai proasta actrita.

Actrita a aparut in filme precum Bobby, Mean Girls sau Georgia Rule. Lohan a tinut prima pagina a ziarelor cu stilul sau de viata rebel. La inceputul lui decembrie 2006, purtatorul de cuvant al actritei a confirmat ca aceasta ia parte la reuniuni ale Alcoolicilor Anonimi.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului I Know Who Killed Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea