Showbiz

Lindsay Lohan - pretinde ca este insarcinata in Labor Pains

Lindsay Lohan, cunoscuta mai ales datorita aventurilor ei din cetatea filmului si abuzului de diverse substante mai mult sau mai putin legale, va juca intr-o comedie romantica, intitulata Labor Pains.

Lohan va detine rolul principal, cel al unei secretare care lucreaza intr-o editura si care pretinde ca este insarcinata pentru a nu fi concediata de seful sau. Regia va fi semnata de Lara Shapiro, iar din distributia peliculei mai fac parte Chris Parnell, Cheryl Hines, Luke Kirby si Connie Britton.

Filmarile vor incepe in aceasta vara, iar compania producatoare Nu Imagae/Millenium Films spera sa lanseze filmul in 2009, dar acest lucru va fi posibil daca nu se va declansa mult-discutata greva a actorilor de la Hollywood.

Productia ii ofera o noua sansa lui Lindsay Lohan de a demonstra ca a trecut peste problemele personale din ultima vreme si este gata sa se concentreze din nou pe cariera cinematografica. Actrita, care recent a avut o aparitie episodica in serialul Ugly Betty, a declarat ca a fost incantata de scenariu si de provocarile pe care le ridica rolul din Labor Pains.

Trailer Georgia Rule



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea